Brover ontzorgt klanten volledig. Dit geldt voor zowel zzp’ers met bijvoorbeeld maar één bedrijfswagen tot complete fleets met honderden bedrijfswagens.

Een belangrijk, maar iets minder bekend, onderdeel is het cleanen (reinigen) van uw bedrijfswagen(s). Nieuwe en gebruikte wagens worden door onze professionele cleaners helemaal vrij gemaakt van alle vormen van verontreiniging en vieze luchtjes.

Door het gebruik van professionele reinigingsmiddelen worden geweldige resultaten behaald zoals bijvoorbeeld het rookvrij maken van een auto en het verwijderen van kleine hout-, verf- en ijzerdeeltjes. Maar ook vieze luchtjes en vlekken in de bekleding, op het dashboard of in de laadruimte worden door ons team grondig aangepakt.

Voorbeelden wanneer een bedrijfswagen professioneel wordt schoongemaakt:

  • Bij het wisselen van chauffeur: de nieuwe berijder kan dan in een frisse wagen starten.
  • Bij het einde van een lease contract: de wagen moet schoon worden opgeleverd bij de lease maatschappij.
  • Bij de wens om de auto weer “als nieuw” te krijgen. Een nette, schone bus maakt een betere indruk bij uw klant dan een vieze en/of stinkende wagen.

Ook bij deze service is een haal- en brengservice mogelijk. Onze chauffeurs kunnen de wagen ophalen op iedere locatie die u wenst en kunnen hem na het cleanen naar de nieuwe chauffeur of bijvoorbeeld de lease maatschappij brengen.

Mocht u vragen hebben met betrekking tot onze cleaningservice, neem dan contact met ons op via: 040-3400300 of info@brover.nl.

Vorige berichtVolgende bericht