Zeliox
De Zeliox is de eerste mobiele, lichtgewicht stroomvoorziening voor bedrijfswagens. Deze compacte en multifunctionele stroomvoorziening met een continu vermogen van 3500W en een piekvermogen van 5000W zorgt ervoor dat uw wagenpark, op locatie, altijd verzekerd bent van elektriciteit.

Op deze manier kan uw bedrijfswagenpark op het gebied van elektriciteit, uitermate efficiënt ingericht worden.

 

Ook interessant voor u
De Zeliox is voor uw wagenpark interessant vanwege de volgende aspecten:
• Besparing op gewicht
• Euro 5 en 6 motorinbouw ook mogelijk
• Geluidloos
• GPS-trackingsysteem
• Landelijke servicedekking
• Levensduur van minimaal 2 leasetermijnen
• Opladen mogelijk via Solar, walstroom en dynamo
• Overbouw naar nieuw voertuig eenvoudig door plug-&-play-systeem

Revolution Slider Error: Slider with alias zeliox-2 not found.
Maybe you mean: 'home' or 'autodealers' or 'contact' or 'service-system' or 'fleetowners' or 'overige-inrichtingen'

Daarbij wordt de Zeliox compleet afgeleverd en geïnstalleerd, waardoor u deze meteen in gebruik kunt nemen. De Zeliox is momenteel in twee verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, namelijk 2500W en 3500W. Daarnaast zijn klantspecifieke wensen altijd bespreekbaar.

 

Zeliox in de praktijk
De Zeliox wordt in de praktijk vaak gebruikt als de vervanger van een aggregaat. De Zeliox is namelijk een schone energiebron die geen uitstoot heeft van schadelijke stoffen. Daarnaast maakt een aggregaat vaak veel lawaai en maakt de Zeliox geen enkel geluid, wat ervoor zorgt dat er geen overlast is op locatie.

Wanneer een berijder onderweg is met een bedrijfswagen laadt de Zeliox zich automatisch op. Daarnaast kan deze ook gewoon aangesloten worden op walstroom.

Actuele informatievoorziening
Met het GPS-trackingsysteem heeft een fleetmanager continu inzicht in het gebruik van de Zeliox. Maakt een berijder daadwerkelijk gebruik van het maximale vermogen of is een Zeliox met een lager vermogen ook toereikend. Wordt de Zeliox bijvoorbeeld bij stilstand ook opgeladen waardoor een langere levensduur gegarandeerd is. Kortom een continue monitoring die interessante managementinformatie oplevert.

Ontwikkeling
De Zeliox is in Nederland ontwikkeld en geproduceerd door een team van specialisten op het gebied van elektronica. Dit gecombineerd met inzichten vanuit de praktijk maakt de Zeliox tot dé totaaloplossing voor mobiele stroomvoorziening. Het design van de Zeliox, met zijn industriële en robuuste uitstraling, voldoet aan de eisen van deze tijd. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website.

Zeliox, een product van Brover
De Zeliox is ontwikkeld door de Research & Development-afdeling van Brover Bedrijfswageninrichting uit Geldrop. Brover is al meer dan 20 jaar een fullservice bedrijfswageninrichter voor vele fleetowners, mkb-bedrijven en zzp’ers in de Benelux.

Meer informatie en bestellen
Wilt u meer informatie ontvangen over de Zeliox of wilt u een bestelling plaatsen?

Ik wil graag meer informatie over de mogelijkheden van bedrijfswageninrichting

Vul het contactformulier in en wij beantwoorden uw bericht binnen 24 uur. Geen reactie binnen 24 uur? Dan ontvangt u direct 10% korting op één van onze producten.
Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
CONTACT

Contactformulier