Gegarandeerd stroom op locatie!

De Zeliox is de eerste mobiele, lichtgewicht stroomvoorziening voor bedrijfswagens. Deze compacte en multifunctionele stroomvoorziening met een continu vermogen van 3500W en een piekvermogen van 5000W zorgt ervoor dat uw wagenpark, op locatie, altijd verzekerd bent van elektriciteit.

 

Op deze manier kan uw bedrijfswagenpark op het gebied van elektriciteit, uitermate efficiënt ingericht worden.

Hieronder vindt u meer informatie over de voordelen van de Zeliox en wat wij voor u kunnen betekenen. Mocht u na het lezen nog vragen hebben, dan kunt u gemakkelijk een vrijblijvende afspraak maken door ons contactformulier in te vullen. Of door even te bellen met +31 (0)40 3400 300.

Een high-endoplossing in eigen huis ontwikkeld!

Zeliox in de praktijk

De Zeliox wordt in de praktijk vaak gebruikt als de vervanger van een aggregaat. De Zeliox is namelijk een schone energiebron die geen uitstoot heeft van schadelijke stoffen. Daarnaast maakt een aggregaat vaak veel lawaai en maakt de Zeliox geen enkel geluid, wat ervoor zorgt dat er geen overlast is op locatie.

 

Wanneer een berijder onderweg is met een bedrijfswagen laadt de Zeliox zich automatisch op. Daarnaast kan deze ook gewoon aangesloten worden op walstroom.

 

Daarbij wordt de Zeliox compleet afgeleverd en geïnstalleerd, waardoor u deze meteen in gebruik kunt nemen. De Zeliox is momenteel in twee verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, namelijk 2500W en 3500W. Daarnaast zijn klantspecifieke wensen altijd bespreekbaar.

Interessante voordelen

De Zeliox is voor uw wagenpark interessant vanwege de volgende aspecten:
• Besparing op gewicht
• Euro 5 en 6 motorinbouw ook mogelijk
• Geluidloos
• GPS-trackingsysteem
• Landelijke servicedekking
• Levensduur van minimaal 2 leasetermijnen
• Opladen mogelijk via Solar, walstroom en dynamo
• Overbouw naar nieuw voertuig eenvoudig door plug-&-play-systeem

Actuele informatievoorziening

Met het GPS-trackingsysteem heeft een fleetmanager continu inzicht in het gebruik van de Zeliox. Maakt een berijder daadwerkelijk gebruik van het maximale vermogen of is een Zeliox met een lager vermogen ook toereikend. Wordt de Zeliox bijvoorbeeld bij stilstand ook opgeladen waardoor een langere levensduur gegarandeerd is. Kortom een continue monitoring die interessante managementinformatie oplevert.

Totaaloplossing

De Zeliox is in Nederland ontwikkeld en geproduceerd door een team van Brover-specialisten op het gebied van elektronica. Dit gecombineerd met inzichten vanuit de praktijk maakt de Zeliox tot dé totaaloplossing voor mobiele stroomvoorziening. Het design van de Zeliox, met zijn industriële en robuuste uitstraling, voldoet aan de eisen van deze tijd.

Wilt u gegarandeerd stroom onderweg?

Benieuwd naar de meerwaarde van de Zeliox voor uw bedrijfswagen? Kom dan langs in ons Experience Center om de Zeliox te ervaren en ontdek in een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden!