Brover ontzorgt u in het complete traject voor bedrijfswageninrichting.

Ontzorgen is het belangrijkste woord als wij het over u, de fleetowner, hebben. Brover Bedrijfswageninrichting kan u als fleetowner op veel gebieden ontlasten. Hierdoor kunt u enorm veel tijd en geld besparen: wij regelen namelijk het gehele traject van A tot Z. U hoeft nergens meer naar om te kijken, door middel van regelmatige updates en rapportages blijft u tussendoor goed op de hoogte. Zonder dat het u veel tijd kost: dat is

het unieke ontzorgtraject van Brover Bedrijfswageninrichting. Vanaf de ontvangst van de bedrijfswagen van de dealer tot de aflevering aan de nieuwe berijder én alles daar tussenin! Kijk gerust rond op  onze website voor meer informatie over alles wat wij voor u kunnen betekenen. Ook overtuigd van onze toegevoegde waarde? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: +31 (0)40 3400 300.

Een greep uit onze diensten!

Belettering bedrijfswagen Brover

Belettering

Om ervoor te zorgen dat een bedrijfswagen direct inzetbaar is nadat wij deze ingericht hebben, bieden wij ook de mogelijkheid om een auto te beletteren.

Schoonmaken bedrijfswagen Brover

Schoonmaken

Nieuwe en gebruikte wagens worden door onze professionele cleaners helemaal vrijgemaakt van alle vormen van verontreiniging en vieze luchtjes.

Ik wil graag meer informatie over de mogelijkheden van bedrijfswageninrichting

Vul het contactformulier in en wij beantwoorden uw bericht binnen 24 uur. Geen reactie binnen 24 uur? Dan ontvangt u direct 10% korting op één van onze producten.
Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
CONTACT

Contactformulier