Ga voor kwaliteit met een Aluca-inrichting!

Met een Aluca-bedrijfswageninrichting bent u in het bezit van een professionele en lichtgewicht werkplaats. Aluca gebruikt aluminium als basismateriaal, dit staat garant voor een professionele en duurzaam ingerichte bedrijfswagen van topkwaliteit die jarenlang meegaat. De gehele inrichting is zelfs over te zetten naar een nieuwe bedrijfswagen.

Hieronder vindt u meer informatie over de voordelen van Aluca en wat wij voor u kunnen betekenen. Mocht u na het lezen nog vragen hebben, dan kunt u gemakkelijk een vrijblijvende afspraak maken door ons contactformulier in te vullen. Of door even te bellen met +31 (0)40 3400 300.

Uw bedrijfswagen verdient Aluca!

Professionele mobiele werkplaats

Het flexibele en lichtgewicht systeem van Aluca biedt oplossingen voor zowel bedrijfswageninrichting op maat als kant-en-klare inbouwmodules. Aluca gebruikt aluminium als basismateriaal; dit staat garant voor een professionele, duurzaam ingerichte bedrijfswagen van topkwaliteit die jarenlang meegaat. De gehele inrichting is zelfs over te zetten naar een nieuwe bedrijfswagen.

 

Met een Aluca-bedrijfswageninrichting maken wij van uw bedrijfswagen een professionele lichtgewicht werkplaats. Aangevuld met praktische accessoires zoals de Aluca-opbergkoffers of uitgebreid met Aluca-Dimension2-onderladen tovert u uw bedrijfswagen om tot een hoogwaardige mobiele werkplaats!

Aluca-bedrijfswageninrichting Experience Center Brover

Interessante voordelen

 • Geschikt voor elk type bedrijfswagen.
 • Lichtgewicht door het gebruik van aluminium als basis in alle onderdelen.
 • Brover biedt als enige specialist 10 jaar garantie.
 • Uw brandstofmeter loopt terug doordat uw bedrijfswagen een stuk minder zwaar is.
 • Voldoet aan alle strenge veiligheidseisen.
 • Door maatwerk is uw bedrijfswagen zeer efficiënt in te richten, geheel naar wens.
 • Aluca biedt tevens kant-en-klare inbouwmodules.
 • Kostenbesparend door de hoogwaardige kwaliteit van de modules die zeer lang meegaan.
 • Componenten als schuiflades, opbergsystemen, inklapbare werkbanken en meer.
 • Dimension2, een uitschuifbaar onderladesysteem.
 • Korte levertijden.
Collectie Aluca Brover Bedrijfswageninrichting

Onderdelen

Het Aluca-systeem bestaat uit meerdere onderdelen/componenten:

 • Staanders (het stevige geraamte van de Aluca-bedrijfswageninrichting).
 • Schappen die leverbaar zijn in 7 breedte- en 3 dieptematen.
 • S-BOXXen in vele maten en uitvoeringen: u kunt veilig en overzichtelijk kleine onderdelen opbergen.
 • Schuifladen.
 • Tussenbakken in 7 breedte- en 5 dieptematen.
 • Koffertableaus voor Aluca-aluminium koffers.
 • Langgoedbak, voor het opbergen van langere materialen.
 • Opklapbare werkbank: gemakkelijk voor klussen op locatie.

Door deze verschillende componenten is maatwerk voor iedere wens mogelijk!

Kom Aluca zelf zien en ervaren

Brover Bedrijfswageninrichting heeft een uniek Experience Center waar we op 2500m2 alle onderdelen van Aluca presenteren. In dit Experience Center kunt u op een groot scherm direct zien hoe uw bedrijfswagen eruit komt te zien en wat de mogelijkheden zijn. Nergens vindt u zó concreet hoe totaaloplossingen voor u kunnen werken.

 

Dus bent u berijder van een bedrijfswagen of beheerder van een wagenpark? Zoekt u naar mogelijkheden om uw bedrijfswagens zo efficiënt mogelijk in te richten en daarbij de kosten van uw bedrijfswagen(park) zo laag mogelijk te houden? U wilt tegelijk óók maximale veiligheid en duurzaamheid? Dan bent u bij Brover aan het juiste adres!

 

Maak een afspraak om Aluca zelf te zien en ervaren in ons Experience Center. Onze Aluca-specialist gaat graag met u om tafel om in samenspraak een passend ontwerp te maken waarin uw wensen vertaald worden.

Maximale veiligheid

Heeft u er wel eens bij stil gestaan wat er met de bedrijfswageninrichting gebeurt wanneer het voertuig betrokken raakt bij een ongeval? Bekijk de video hiernaast en ervaar het verschil tussen een zware, houten inrichting en een lichtgewicht Aluca-inrichting.

 

Wanneer een voertuig botst met een snelheid van bijv. 80 km/uur ontstaan er enorme krachten op de bedrijfswageninrichting. Als die inrichting erg zwaar is en niet deugdelijk is ingebouwd, kunnen de gevolgen dramatisch zijn.

 

Aluca mag het merkteken ‘Geprüfte Sicherheit’ dragen. Dit merkteken wordt pas afgegeven nadat een onafhankelijke instantie, in dit geval TÜV, het product aan strenge veiligheidstesten (volgens de ECE44 richtlijnen) heeft onderworpen.

 

Onze specialisten bouwen de Aluca-bedrijfswageninrichting in op de juiste, voorgeschreven en geteste wijze. Een veilig gevoel voor u en/of uw medewerkers!

Duurzaam: aandacht voor milieu en omgeving

Door gebruik van lichtgewicht aluminium en een lange levensduur draagt Aluca bij aan het verminderen van uw zogeheten ‘carbon foot print’. Deze term laat zich moeilijk naar het Nederlands vertalen, maar betekent zoveel als de totale belasting die u met uw bedrijf heeft op het milieu. Daarbij wordt uw belasting opgeteld bij dat van uw leveranciers.

 

De invloed van lichtgewicht laat zich makkelijker vertalen: minder brandstofverbruik. De invloed van aluminium en lange levensduur laten zich lastiger uitleggen. Kort gezegd komt het erop op neer dat lange levensduur zorgt voor minder productie. En als men dan toch produceert kies dan voor materialen die zich relatief eenvoudig laten hergebruiken, zoals aluminium. Op deze manier dragen wij met de bron van onze producten bij aan uw belasting op het milieu en omgeving.

 

We hopen u een goed beeld te hebben gegeven van de voordelen en de mogelijkheden van Aluca-bedrijfswageninrichting. We ontmoeten u graag om met u mee te denken wat Aluca voor u kan doen.

Laat u inspireren door enkele Aluca-inrichtingen!

Wilt u een duurzame inrichting?

Benieuwd naar de meerwaarde van een Aluca-inrichting voor uw bedrijfswagen? Kom dan langs in ons Experience Center om Aluca-modules te ervaren en ontdek in een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden!