Gratis verzending vanaf 20,-   30 dagen bedenktijd   Tot 10 jaar garantie op je product Klantenservice
Terug Producten Beveiliging
Soorten beveiliging
Deursloten (2)

Beveiliging

Bedrijfswagen beveiliging - Brover Bedrijfswageninrichting
Ben je in het bezit van een bedrijfswagen? Vervoer je waardevolle spullen in de laadruimte? Ben je al slachtoffer geworden van...
inbraak in je bestelwagen? Wil je de kans op een inbraak in jouw bus verkleinen? Dan wordt extra bedrijfswagen beveiliging geadviseerd. Om een bedrijfswagen extra te beveiligingen zijn er verschillende manieren:

Raamroosters
Een raamrooster dient als extra beveiliging voor de laadruimte van de bedrijfswagen. Met een raamrooster kunnen insluipers buiten de laadruimte van de bestelwagen gehouden worden en worden barsten in de ruiten door schuivende vracht voorkomen.

Trekhaakslot
Een metalen trekhaakbeveiliging is om te voorkomen dat de achterdeuren of achterklep van de bedrijfswagen ongewenst geopend wordt. Een groot voordeel van een trekhaakslot, is dat het slot niet gemonteerd hoeft te worden op de bedrijfswagen.

Beveiligingsslot
Standaard deursloten van bedrijfswagens zijn door inbrekers eenvoudig te forceren. Met extra beveiligingssloten (anti-inbraak slot), wordt het voor inbrekers praktisch onmogelijk om de bestelwagen open te breken. Ook schrikken beveiligingssloten op een bedrijfswagen af, waardoor inbrekers verder gaan zoeken naar een bus zonder slot.
Meer


Soorten beveiliging
Deursloten (2)
Gratis verzending vanaf 20,-   30 dagen bedenktijd   Tot 10 jaar garantie op je product Klantenservice

Klantenservice

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice of kom een kijkje nemen in ons Experience Center.

Brover Bedrijfswageninrichting - Janneke
Bezoekadres


Bezoekadres