In een bedrijfswagen is het van belang dat er veiligheidsproducten voorhanden zijn. Een oogspoelfles en een EHBO-set moeten snel en eenvoudig te bereiken zijn. Een oogspoelfles is noodzakelijk wanneer er een risico is op vervuiling van het oog. Bijvoorbeeld wanneer er met gevaarlijke vloeistoffen wordt gewerkt. Met deze oogspoelfles kunnen vervuilingen uit het oog gespoeld worden en wordt het oog gedesinfecteerd en geneutraliseerd.

Brover Bedrijfswageninrichting merkte op dat de oogspoelfles en de EHBO-doos, maar ook de papierrolhouder en de zeep veelal op verschillende plaatsen door de bus heen gemonteerd werden.
Het is verstandiger om dit soort zaken bij elkaar te houden. Dit scheelt ook in de montagetijd.

Om dit te verbeteren is er een nieuw product ontwikkeld: de Safety Box. In de Safety Box van Brover Bedrijfswageninrichting zitten:
* Een oogspoelfles
* Een EHBO-doos
* Papierrolhouder
* Zeep

Aan de onderzijde zijn het papier en de zeep eenvoudig bereikbaar. Daarboven zit een zogenoemde ”push to open” lade. Hierin zitten de EHBO-doos en de oogspoelfles.
Dit is allemaal met 1 hand te bedienen. Vaak is het namelijk zo dat als er iets branderigs in uw oog zit, u nog maar 1 hand over heeft om iets te pakken, zoals de oogspoelfles of papier.

Qua styling heeft onze R&D-afdeling gestreefd naar een strakke, tijdloze en ruimtebesparende vorm. Door de neutrale vormgeving (wit, geen schreeuwerig ontwerp of drukke kleuren) heeft de Safety Box een fris uiterlijk. Bovendien valt het zo goed op in een vaak overwegend grijze bus inrichting.

De Safety Box is te bestellen via onze website. Ook kunt u uiteraard contact opnemen met Brover Bedrijfswageninrichting om de Safety Box te bestellen. Dit kan via: +31 (0) 40 340 0300
De montage van de Safety Box is eenvoudig. Met de meegeleverde montage handleiding kunt u de Safety Box eenvoudig zelf bevestigen in uw bedrijfswagen.

Zorg er voor dat u “blindelings” kunt grijpen naar de veiligheidsproducten in uw bedrijfswagen en bestel de Safety Box van Brover Bedrijfswageninrichting!

Volgende bericht