Al sinds 1994 heeft Brover Bedrijfswageninrichting voor iedere bedrijfswagen een oplossing op maat.

Complete en passende bedrijfswageninrichting

Brover Bedrijfswageninrichting kent alle ins en outs op het gebied van bedrijfswageninrichting. Of u nu autodealer, wagenparkbeheerder of zzp’er of mkb’er bent: wij ontwerpen, ontwikkelen en monteren een complete en passende inrichting voor uw bedrijfswagen!

 

Bij Brover zijn we ooit begonnen met houten bedrijfswageninrichtingen. Dat zit in ons dna verweven. Later kwamen hier aluminium kasten en standaard inbouwmodules bij.

 

Ruim 115.000 inrichtingen op de teller
We hebben bij Brover al ruim 115.000 voertuigen mogen inrichten! Van complete fleets van Heijmans, Ziggo en Upstairs Traprenovatie tot vele mooie projecten van zzp’ers en bedrijven uit het mkb.

Op alle vragen een antwoord!

Heeft u een vraagstuk met betrekking tot de inrichting van uw bedrijfswagen? Dan horen wij graag van u.

 

Voor iedere ondernemer hebben we een passende oplossing én een specialist in dienst op zijn of haar vakgebied. Een bedrijfswagen voor een installateur heeft natuurlijk andere eisen en wensen die dan van bijvoorbeeld een hovenier of monteur.

 

Onze specialisten houden van een uitdaging en zitten klaar om u op weg te helpen. Laat geen kostbare tijd verloren gaan en profiteer van de voordelen van een Brover-bedrijfswageninrichting!

Over ons

Experience Center Brover Bedrijfswageninrichting Geldrop

Kenmerken

Kwaliteit en maatwerk gaan bij Brover Bedrijfswageninrichting hand in hand. Onze specialisten hebben al sinds 1994 voor iedere bedrijfswagen een oplossing op maat. Belangrijke kenmerken van ons bedrijf:

 

  • Uniek Experience Center
  • Eigen R&D-afdeling
  • Snelle levering
  • Professionele montagestraat
  • Eenvoudig online bestellen
Mvo Brover Bedrijfswageninrichting

Mvo

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) speelt bij ons vanzelfsprekend een rol. Ook in dat kader denken wij graag mee over uw bedrijfswagen of volledige fleet. Mvo komt bij ons terug in de volgende aspecten:

 

  • Lichtgewicht en duurzame materialen
  • Inkoop plaatmateriaal
  • Restmateriaal hergebruiken
  • Onbruikbaar afval is brandstof
  • Maatschappelijk betrokken
Vacatures Brover Bedrijfswageninrichting

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar personeel die het afleveren van de perfecte bedrijfswageninrichting als een echte uitdaging ziet!

 

Heb jij ‘gouden’ handen, zit je boordevol technische kennis en ben je flexibel ingesteld? Dan ben jij de persoon om het Brover-team te versterken!

 

Bekijk onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar info@brover.nl.

Vraag vrijblijvend informatie aan over het inrichten van een bedrijfswagen

 

 

 

 

 

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn persoonsgegevens.
Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.