Meijfilm is het productiebedrijf van Jeroen Meijer. Jeroen heeft zijn sporen verdiend als editor, maar inmiddels neemt hij ook de volledige productie van commercials en bedrijfsfilms op zich.

Montagewagen voor EenVandaag
Meijfilm is dagelijks werkzaam voor EenVandaag, te zien bij  Avrotros: “Vorig jaar kwam EenVandaag met de vraag of ik een montagewagen kon maken voor op locatie. Zodat we het nieuws van de dag ter plaatse kunnen monteren.”

Het werkgebied van Jeroen is namelijk iedere dag anders. ’s Morgens gaat hij naar de redactie waar hij te horen krijgt in welke plaats het nieuws van de dag wordt opgenomen. Jeroen monteert daarna in zijn montagewagen het filmpje en neemt met de verslaggever een eventuele voice-over op. Daarna wordt het item direct doorgestuurd naar de redactie, waar het ’s avonds te zien is op NPO 1.

Zeliox
Toen hij de kans kreeg om een nieuwe montagewagen in te richten, kwam Jeroen al snel uit bij Brover. Jeroen: “Op internet ben ik gaan zoeken naar de mogelijkheden om een wagen in te richten, ook kijkend naar stroom en het inbouwen hiervan in een bus. Al snel kwam ik uit bij Brover en de Zeliox. De Zeliox voldeed aan al mijn wensen’ .

Zeliox is een high-end oplossing voor een mobiele stroomvoorziening op locatie. Een compacte en multifunctionele stroomvoorziening zorgt ervoor dat u op locatie altijd verzekerd bent van elektriciteit.

Jeroen wilde niet met aggregaten gaan werken, zoals zijn collega’s. ‘Aggregaten zijn groot, luidruchtig en produceren een onprettige geur’.

De Zeliox is stil, geurloos én heeft een geweldige uitstraling. Over de Zeliox was Jeroen het dus al snel eens: die moest in zijn nieuwe montagewagen komen! Tijdens zijn gesprekken met Alex Nieweg, accountmanager bij Brover, kwam het concept voor een complete inrichting steeds duidelijker in beeld. Met projectmanager Ronald Beije zijn alle details en de voortgang besproken.

Complete inrichting
Na diverse gesprekken werd de inrichting door middel van tekeningen steeds realistischer voor Jeroen. Alles ging in overleg: van de hoogte van het bureau tot het plaatsen van de spotjes. Een vloer, stoelen, kasten en uiteraard de Zeliox: het mobiele montage “kantoor” van Meijfilm is een unieke samenwerking geworden.

Jeroen: “Ik heb ervaren dat Brover erg meedenkend is. Ze luisterden echt naar me. Wanneer ik iets wilde veranderen deden ze daar totaal niet moeilijk over. Ze zijn erg meedenkend en lieten met meerdere tekeningen zien wat zij bedoelden en wat ik bedoelde. Stap voor stap hebben we alles doorgenomen. Daar kwam vaak een antwoord of oplossing uit die ik zelf nog niet bedacht had. De nazorg is ook perfect. Voor de Zeliox worden updates of gewenste veranderingen allemaal geregeld. Momenteel draait de montagewagen iedere dag, naar volle tevredenheid!”

Brover Bedrijfswageninrichting - Meijfilm - Montagewagen