Kwantum is markleider in raambekleding en naast het verkopen van haar producten willen steeds meer klanten graag dat de raambekleding wordt opgehangen door een vakman. Ook dat kan sinds kort bij Kwantum, om verder te groeien heeft Kwantum een eigen montagedienst op raambekleding opgezet.

Aflevering bij Brover Experience Center

Zo heeft Kwantum, onderdeel van Homefashion Group, afgelopen week maar liefst twintig nieuw Ford Custom bussen mogen ophalen bij ons Brover Experience Center. Met deze bussen zullen montagemedewerkers onderweg zijn om klanten te helpen met inmeten en plaatsen van raamdecoratie en gordijnen.

Na indrukwekkende fotomomenten, een lekkere lunch, de officiële sleuteloverdracht en uitleg over de speciaal ontwikkelde inrichting was het aan de monteurs. Alle gereedschappen konden overgeladen worden van de tijdelijke bus naar ieders eigen gloednieuwe Kwantum bus.

‘Ik maak per jaar 1.200 mensen blij met een totaaloplossing voor hun raam!’ – Monteur Kwantum

We zijn enorm trots op deze samenwerking en wensen de monteurs veel (werk)plezier en veilige kilometers met de nieuwe Kwantum Bussen. Homefashion Group, KwantumVan Mossel Ford en Gielen Reclame nogmaals dank voor deze prachtige samenwerking!