Een van de bedrijven die we al enige jaren ontzorgen voor wat betreft de inrichting van het wagenpark is Heijmans. Hun geelgekleurde bedrijfswagens zijn voorzien van een op gemaakte inrichting die aansluit bij de activiteiten van het bouwbedrijf.

Zo zijn de bedrijfswagens onder andere uitgerust met een door Brover zelf ontwikkelde compacte en multifunctionele stroomvoorziening, de Powerbox. Dit zorgt ervoor dat de berijders altijd verzekerd zijn van stroom op locatie.

Maar Brover zou Brover niet zijn als we niet verder denken en met nieuwe producten komen. Dus ontwikkelden we de opvolger van de Powerbox: de Zeliox. We brachten dit product onder de aandacht bij Heijmans die overtuigd was van de aantrekkelijke voordelen. Dit jaar zal de Powerbox dan ook uit de Heijmans-wagens verdwijnen en plaatsmaken voor de Zeliox.

Innovatieve oplossing

Net als zijn voorganger is de Zeliox een mobiele, lichtgewichte stroomvoorziening voor bedrijfswagens. Het heeft een continu vermogen van 2500W en een piekvermogen van 5500W.

Wat de Zeliox interessant maakt, is zijn duurzame karakter. Het is een schone energiebron zonder uitstoot van schadelijke stoffen. Bovendien is het geluidloos en laadt het automatisch op tijdens het rijden. Daarmee biedt deze innovatieve oplossing toegevoegde waarde voor de bedrijfsvoering en de duurzame ambities van Heijmans.

Waardevolle managementinformatie

Maar dat is niet het enige voordeel van de Zeliox; hij is tevens voorzien van een GPS-trackingsysteem. Hierdoor heeft een fleetmanager continu inzicht in het gebruik van het product; maakt een berijder daadwerkelijk gebruik van het maximale vermogen of is een Zeliox met een lager vermogen ook toereikend?

Dat alles maakt de Zeliox tot de totaaloplossing voor mobiele stroomvoorziening voor Heijmans. En daarmee borgt het bedrijf een efficiƫnte inrichting van haar wagenpark.

Over Heijmans

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, woningbouw, utiliteit en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Door te sturen op voortdurende kwali