Bart van der Bruggen 12,5 jaar in dienst bij Brover BedrijfswageninrichtingenBart van der Bruggen is dit jaar 12,5 jaar in dienst bij Brover Bedrijfswageninrichting. Bart zit als accountmanager Bedrijfswagendealers veel op de weg om onze klanten te bezoeken. Samen met de binnendienst vormt hij een team en beheert hij een vaste groep klanten.

12,5 jaar in dienst! Daar zijn we natuurlijk erg trots op. En daarom: een gesprek met Bart over 12,5 jaar Brover…

Hoe ben je bij Brover terecht gekomen?
‘Brover is bij mijn vorige werkgever vijf jaar een klant van me geweest waarmee ik een goede fijne relatie heb opgebouwd. Op het moment dat Brover door wilde groeien ben ik benaderd om de verkoop te doen.’

Hoe verliep 12,5 jaar bij Brover?
‘De eerste 3 maanden heb ik in de werkplaats en in de binnendienst meegedraaid. Zo leerde ik de collega’s kennen en raakte ik bekend met de werkwijze en producten van Brover. Daarna begon ik met mijn functie als accountmanager. Ik ben verantwoordelijk voor de bedrijfswagendealers
Nu bezoek ik dagelijks meerdere klanten. Ik vind het belangrijk om een goede relatie op te bouwen en te onderhouden.’

Wat is een bijzonder project dat je altijd is bijgebleven?
‘Ieder project of klant blijft me eigenlijk wel bij, maar als ik er een zou moeten noemen is het ons account Wensink Mercedes/ Ford. Na maar liefst 9 jaar investeren in een goede relatie en daarnaast steeds weer onze producten en kwaliteiten tonen werd een samenwerking aangegaan.’

Wat voor soort accountmanager ben je?
‘Ik vind het sociale en informele (menselijke) aspect belangrijk. Tevens vind ik mezelf een aanhouder met een lange adem. Ook het contact met collega’s vind ik erg belangrijk. Regelmatig ben ik in het PSV stadion te vinden waar Brover een aantal business-seats heeft. Samen met een aantal collega’s en klanten bezoeken we dan de wedstrijd en daarna doen we een drankje bij “De Verlenging”.’

Je hebt een buitendienstfunctie door heel Nederland: hoe bevalt dat?
‘Ik bezoek dagelijks klanten en krijg natuurlijk veel mee van wat er bij hen speelt. Mijn klanten zitten van Groningen tot Maastricht, dus ik maak erg veel kilometers in een jaar!
Als ik verder weg afspraken heb staan boek ik veelal een hotel waardoor ik zo efficiënt mogelijk mijn tijd in kan delen. Ik bezoek meerdere klanten in een bepaalde regio tegelijkertijd.’

Hoe zie je jouw toekomst bij Brover?
‘Met veel plezier en passie werkzaam te blijven bij een bedrijf dat continu voorop loopt…’

Vorige berichtVolgende bericht