Een paar weken geleden liepen Stefan en Dave van S&D Glas- en Schilderwerken ons Experience Center binnen met de vraag: “Wij zoeken een passende bedrijfswageninrichting voor S&D Glas- en Schilderwerken in Helmond”.

In Geldrop hebben ze, samen met Alex Nieweg (Aluca-specialist), alle mogelijkheden van Aluca bekeken. Ze waren blij verrast zo’n groot assortiment aan te treffen en dus alle onderdelen en modules te kunnen bekijken en testen. Na de ontwerp tekening wisten zij het zeker: het zou een Aluca-inrichting worden!

In beide bedrijfswagens zijn dan ook één van de speciale actiepakketten van Aluca geplaatst.

Dit zeer complete pakket (Standard), bestaat uit een linker- en rechtermodule met voldoende opbergmogelijkheden. In de 12 S-boxxen kunnen kleinere onderdelen gesorteerd worden opgeborgen. De modules hebben verder nog een aantal unieke kenmerken: de rechtermodule heeft bijvoorbeeld een vliegtuigrail met spanband. De linkermodule heeft een groot open vak, waarin je de inhoud kunt vastzetten met een spanband.  En door de meegeleverde scheidingsschotjes kunnen Stefan en Dave de bovenste kasten verdelen zoals zij dat gemakkelijk vinden.

In de Renault Trafics (L2) van S&D Glas- en Schilderwerken hebben onze montagemedewerkers bovendien zijwand- en portierbescherming aangebracht. In één van de wagens zijn ook aluminium telescoopstangen gemonteerd. Deze worden gebruikt om het glas vast te kunnen zetten ín de auto.

Wij wensen Stefan en Dave erg veel plezier met hun nieuw bedri