Voor MILON, een onderzoeks- en adviesbureau als het gaat om bodem, bouwstoffen ruimte en milieu, mocht Brover inmiddels alweer de derde bedrijfswagen inrichten. In deze blog beschrijven we hoe dit proces van A tot Z verloopt.

Start
In het voortraject wordt uiteraard rekening gehouden met de wensen, eisen en werkzaamheden van de klant. In het geval van MILON is naar aanleiding van die wensen een “unieke Milon standaard” ontwikkeld. Deze unieke standaard is ontwikkeld en uitgevoerd door onze verkoopadviseur Alex Nieweg. In nauwkeurig overleg met Thomas van Engelen, projectleider bij MILON. Door in het voortraject deze gesprekken te voeren kunnen we anticiperen op alle eisen en protocollen die horen bij de dagelijkse werkzaamheden van dit bedrijf. Op deze manier wordt de inrichting optimaal vormgegeven.

Ontwerp en uitvoering
MILON heeft gekozen voor een Renault Master. Deze zuinige Euro 6 motor is geleverd door BAS Truck Center uit Veghel. In de

bedrijfswagen is een aparte ruimte gecreëerd om grondmonsters op te slaan. Deze mogen niet door grote temperatuurverschillen worden beïnvloed. Ook is er een apart vak gemaakt waar men de grondboren in kan vervoeren. Daar vlak bij staan bakken voor vieze grondboren, die mee teruggaan voor reiniging. Deze worden apart opgeslagen om de grondmonsters niet te vermengen.

Omdat de medewerkers van MILON dus veel “in de grond” zitten is aan de deur een watertank bevestigd waar men de handen kan wassen. Formulieren worden ingevuld bij het uitklapbare schrijftafeltje. Alle werkzaamheden kunnen dus worden uitgevoerd in de bedrijfswagen, op elke locatie.

Resultaat
We zijn altijd benieuwd hoe een bedrijfswagen er na “onze” inrichting uit ziet. Daarom hebben we MILON gevraagd een aantal foto’s te maken en deze ons toe te sturen. Het is mooi om te zien hoe na het monteren van de inrichting én het toevoegen van de gereedschappen e.d. van de klant het als geheel samen komt.

Op dit moment