“Toen ik binnenliep bij Brover had ik wel een idee hoe ik het wilde hebben, maar na een paar minuten was dat plan al naar de prullenbak verwezen.”

Guus van der Paalen van GP Equipment BV kwam met een duidelijk idee voor de inrichting van zijn Volkswagen T6 L2DC Caravelle. Guus wilde graag meer ruimte in zijn bus creëren zodat hij alles wat enigszins kan, mee kan nemen in zijn bus. Zonder dat hij een aanhanger nodig heeft. Onze specialiteit, of eigenlijk een daarvan, betreft het meedenken met de opdrachtgever. We luisteren naar de wensen en eisen, maar kunnen met onze ervaring altijd iets extra’s bieden. Onze verkoopadviseur Alex Nieweg heeft in een gesprek met Guus de wensen besproken. Guus liet weten: “De samenwerking met Alex beviel erg goed. Toen ik binnenliep bij Brover had ik wel een idee hoe ik het wilde hebben, maar na een paar minuten was dat plan al naar de prullenbak verwezen. Alex had een veel beter plan door toepassing van lades. Dat stond me wel aan. Meedenken!” Om op de eerste vraag terug te komen; zeker een mooi compliment dus!

Onze collega Tom Storimans heeft de tekeningen gemaakt voor de inrichting van de bedrijfswagen. Na goedkeuring is de auto zeer nauwkeurig opgemeten en heeft hij de complete inrichting voor zijn rekening genomen. Er is een Brover Ladesysteem met een groot aflegvlak gemonteerd. Daarnaast een bovenvloer en kopschotbescherming met een rvs-stootbalk. Alle lades zijn voorzien van scheidingsschotten en rubberen anti-slipmatten. Ook zijn de 12V pluggen verzet, zodat deze goed bereikbaar zijn.

Over onze opdrachtgever:
GP Equipment BV is sinds 2007 gespecialiseerd in uitrustingstukken (graafbakken, grijpers, snelwissels etc.) voor grondverzetmachines. Met name op het gebied van graafmachines (kranen) is GP Equipment BV marktleider in de range van 500 kg tot 12 ton machines. Door de enorme groei is onlangs gestart met de nieuwbouw van een bedrijfspand op industrieterrein De Pannenweg in Nederweert. Vanaf 1 januari 2018 hopen