Een bedrijfswagen inrichten, dat is gesneden koek voor Brover. Dagelijks werkt ons team van ruim 80 specialisten aan het inrichten van – misschien wel – úw perfecte bedrijfswagen.

Zo wilt u de beschikbare meters optimaal benutten. Dus een slim ingerichte laadruimte. Uw gereedschap en materialen moeten een vaste plek hebben. Zo werkt u sneller en houdt u meer tijd over voor uw daadwerkelijke werkzaamheden. En u wilt een nette, opgeruimde bedrijfswagen. Dat komt professioneel over op uw klanten. Geen probleem voor ons: wij kunnen al deze wensen gemakkelijk combineren tot de ultieme inrichting die bij u past!

Maar wat zijn nu de belangrijkste aandachtspunten bij de inrichting van een bedrijfswagen?

FUNCTIONALITEIT
Een inrichting moet op de eerste plaats functioneel zijn. Waar gebruikt u uw wagen voor? En wat voor indeling sluit daarop aan? We hebben volop mogelijkheden: staande schappen, (uitschuifbare) ladesystemen, mobiele inrichtingen. Gebruikt u uw voertuig vooral voor het vervoeren van uw gereedschappen en materialen of is het ook een mobiele werkplaats? Hoeveel ruimte heeft u nodig? Wat voor soort materieel moet erin opgeborgen worden? Kortom, uw dagelijkse praktijk is het uitgangspunt bij het inrichten van uw bedrijfswagen.

VEILIGHEID
Uw keuzes voor een inrichting moeten niet alleen gebaseerd zijn op functionaliteit, maar vooral ook op veiligheid. De inrichting moet uw veiligheid op de weg niet in de weg staan. Een goed uitgebalanceerde en gemonteerde inrichting is een vereiste. Net als zekering van los gereedschap en materialen. Maar ook de afwerking van de inrichting moet zodanig zijn dat u zich er zelf niet aan bezeert.

DUURZAAMHEID
Natuurlijk wilt u dat uw inrichting langer meegaat dan een dag. Daarom is het op de eerste plaats belangrijk dat het materiaal robuust is. De inrichting moet uw spullen bescherme