Novoferm is specialist in vele vormen van toe- en uitgangen voor industriële gebouwen en woningbouw. Met een ruime keuze aan garagedeuren, stalen deuren, vlieringtrappen, bedrijfsdeuren en dockequipment krijgt de klant altijd een op maat gesneden oplossing. De specifieke wensen en eisen staan altijd centraal tijdens het ontwerp- en productieproces.

Vrijdag 29 november heeft Novoferm zeven nieuwe Renault bedrijfswagens mogen ophalen bij ons Experience Center. Met o.a. deze nieuwe bedrijfswagens zullen door het hele land meer dan 60 monteurs bedrijfsdeuren plaatsen en onderhouden.

Na indrukwekkende fotomomenten en de sleuteloverdracht, hebben de monteurs de gloednieuwe nieuwe bussen ingeladen en klaar gemaakt voor gebruik.

Waarom kiest Novoferm voor Brover Bedrijfswageninrichting?
‘Wij hebben voor Brover Bedrijfswageninrichting gekozen vanwege het one-stop-shopping concept. Hierdoor kunnen de werkzaamheden van diverse voormalige leveranciers gecombineerd worden uitgevoerd door één partij op één locatie. Tevens communiceren we met slechts één contactpersoon die precies op de hoogte is van de wensen en behoeften van Novoferm. Naast de kwalitatief hoogstaande producten die Brover levert heeft dit ons doen besluiten om een langdurige samenwerking aan te gaan.’

We zijn enorm trots op deze samenwerking en wensen de monteurs veel (werk)plezier en veilige kilometers met de nieuwe bussen. Novoferm en Auto Heurkens nogmaals dank voor deze prachtige samenwerking.