Veiligheid staat bij Brover Bedrijfswageninrichting voorop. De gevolgen van een onjuiste bedrijfswageninrichting zijn bij een ongeval of botsing niet te overzien. Een te zware inrichting of, erger nog, gereedschappen los in de wagen kunnen levensgevaarlijk zijn.

Brover heeft met het flexibele en lichtgewicht systeem van Aluca dé oplossing voor een veilige bedrijfswageninrichting! Een Aluca-bedrijfswageninrichting doorstaat zelfs een crashtest op 25 G. In deze video ziet u deze crashtest. Duidelijk is ook te zien wat er met de zware inrichting gebeurd tijdens deze test. In de praktijk zijn de gevolgen met een dergelijke inrichting dan ook dramatisch.

Aluca biedt zowel kant-en-klare inbouwmodules, maar ook een bedrijfswageninrichting op maat. Om uw bedrijfswagen om te toveren tot een hoogwaardige mobiele werkplaats kunt u de inrichting aanvullen met Aluca-opbergkoffers of Aluca-Dimension2 onderladen.

Het complete Aluca-programma is te zien in het Brover Experience Center te Geldrop. Nergens anders vindt u alle modules op 1 plaats! U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Productspecialist Mike van Haaren is altijd bereid om, samen met u, uw wensen en ideeën te bespreken. Met deze informatie maakt hij een tekening en een vrijblijvende prijsopgave, uiteraard compleet toegespitst op uw bedrijfswagen. U ziet dan precies welke modules waar geplaatst kunnen worden.

Aluca is toepasbaar voor ieder merk & type bedrijfswagen. Neem voor meer informatie, een bezoek aan ons Experience Center of een offerte contact met ons op via: 040 3400 347.