Een flexibele en betaalbare inrichting voor een bedrijfswagen!

Service-System biedt voor iedere bedrijfswagen of werkplaats een passende oplossing  op het gebied van kasten en accessoires.

Hieronder vindt u meer informatie over de voordelen van een Service-Systeminrichting en wat wij voor u kunnen betekenen. Mocht u na het lezen nog vragen hebben, dan kunt u gemakkelijk een vrijblijvende afspraak maken door ons contactformulier in te vullen. Of door even te bellen met +31 (0)40 3400 300.

Snel leverbaar en zelf te monteren!

Service-System Experience Center

Functioneel modulair systeem

Service-System werkt met een lichtgewicht modulaire inrichting. Door de modulaire opbouw van ons assortiment kunt u uw ideale inrichting zelf samenstellen. Met precies de schappen, lades, ruimtes en accessoires die u nodig heeft.

 

Gaat u liever voor een inrichting op maat? Ook daar lenen onze modules zich uitstekend voor. Onze medewerkers staan voor u klaar om mee te denken in het samenstellen van een passende inrichting voor uw bedrijfswagen.

 

Wij hebben alles op voorraad, een groot assortiment en kunnen onze standaardmodules (die u gemakkelijk online kunt bestellen) binnen 48 uur leveren én indien gewenst monteren.

Modules Service-System

Eenvoudige doe-het-zelfmontage

Bent u op zoek naar een systeem in bedrijfswageninrichting dat geschikt is voor doe-het-zelfmontage? Dankzij de modulaire inrichting van Service-System kunt u de modules zelf monteren in uw bedrijfswagen in 3 eenvoudige stappen.

 

De 3 stappen voor doe-het-zelf-bedrijfswageninrichting zijn:
1. Het aftekenen van bevestigingspunten
2. De bevestiging voorbereiden
3. De Service-Systemmodule monteren

 

U bent niet afhankelijk van anderen, maar monteert de inrichting wanneer het u uitkomt. Komt u er  na een tijdje achter dat een andere inrichting beter zou werken? Geen probleem: de modules zijn eenvoudig anders neer te zetten of in te delen.

 

Wilt u het monteren van de inrichting toch liever uitbesteden? Ook dat is mogelijk! Dankzij een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde vakpartners kan Service-System ieder merk en type bedrijfswagen volledig naar wens inbouwen.

Collectie Service-System Brover Bedrijfswageninrichting

Laat u inspireren door enkele Service-Systeminrichtingen!

Wilt u een flexibele inrichting voor een scherpe prijs?

Benieuwd naar de meerwaarde van Service-Systemmodules voor uw bedrijfswagen? Kom dan langs in ons Experience Center om de modulaire inrichting van Service-System te ervaren en ontdek in een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden!