Een groot assortiment: direct uit voorraad leverbaar!

Service-System Bedrijfswageninrichting Brover
Service-System Bedrijfswageninrichting Brover

Service-System biedt voor iedere bedrijfswagen of werkplaats een passende oplossing  op het gebied van kasten en accessoires. Service-System werkt met een lichtgewicht modulaire inrichting, maar heeft ook op maat gemaakte modules.

Door de modulaire opbouw van ons assortiment kunt u uw ideale inrichting zelf samenstellen. Met precies de schappen, lades, ruimtes en accessoires die u nodig heeft.

De producten van Service-System zijn eenvoudig door uzelf te monteren. Wilt u het monteren van de inrichting toch liever uitbesteden of zoekt u een bedrijfswageninrichting met modules op maat, dan verzorgen wij dat graag voor u. Dankzij een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde vakpartners kunnen wij ieder merk en type bedrijfswagen volledig naar wens inbouwen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij hebben alles op voorraad, een groot assortiment en kunnen uw bestelling binnen een week verzorgen én indien gewenst monteren.

Doe-het-zelf-bedrijfswageninrichting

Bent u op zoek naar een systeem in bedrijfswageninrichting dat geschikt is voor doe-het-zelfmontage? Dankzij de modulaire inrichting van Service-System kunt u de modules zelf monteren in uw bedrijfswagen in 3 eenvoudige stappen.

De 3 stappen voor doe-het-zelf-bedrijfswageninrichting zijn:
1. Het aftekenen van bevestigingspunten
2. De bevestiging voorbereiden
3. De Service-Systemmodule monteren

U bent niet afhankelijk van anderen, maar monteert de inrichting wanneer het u uitkomt. Komt u er  na een tijdje achter dat een andere inrichting beter zou werken? Geen probleem: de modules zijn eenvoudig anders neer te zetten of in te delen.

Voor meer informatie staan onze medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en mee te denken. Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag!

Ik wil graag meer informatie over de mogelijkheden van bedrijfswageninrichting

Vul het contactformulier in en wij beantwoorden uw bericht binnen 24 uur. Geen reactie binnen 24 uur? Dan ontvangt u direct 10% korting op één van onze producten.
Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
CONTACT

Contactformulier