Met een inrichting van Brover heeft u altijd een mobiele werkplaats op locatie.

Wat is nu een mobiele werkplaats? Een mobiele werkplaats is uw eigen bedrijfswagen met een complete inrichting die is toegespitst op uw werkzaamheden. Met een mobiele werkplaats kunt u altijd en overal uw werk uitvoeren. Door heel Nederland en ver daarbuiten! U heeft alle materialen en gereedschappen bij de hand die u nodig heeft.

 

Bovendien is het mogelijk om een klein of groot bureau (inclusief stoel) te plaatsen in de bedrijfswagen. U kunt dan overal werken in uw mobiele kantoor.
Een mooi voorbeeld hiervan is Meijfilm. Voor Meijfilm hebben we een montagewagen gemaakt waarmee hij iedere dag op een andere locatie filmpjes voor NPO1 maakt, monteert én doorstuurt naar Hilversum.

 

Maar ook voor MILON, een onderzoeks- en adviesbureau als het gaat om bodem, bouwstoffen ruimte en milieu, mochten wij een mobiele werkplaats inrichten.
Inclusief ruimtes om werkbonnen in te vullen, de handen te wassen, boren en schoppen neer te zetten: alles bij de hand om een hele dag lekker te kunnen werken.

 

Zoals MILON en Meijfilm hebben we nog honderden voorbeelden. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en eventueel een voorstel op maat.

Vraag vrijblijvend informatie aan over het inrichten van een bedrijfswagen

 

 

 

 

 

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn persoonsgegevens.
Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.