Vele tevreden klanten gingen u voor. Lees hun referenties.

Referentie GPEquipment Brover

Referentie Meijfilm Brover

Referentie Installatiebedrijf Verspeek Brover

Referentie Andritz Brover

Guus van der Paalen (GP Equipment): “De samenwerking met Alex beviel erg goed. Toen ik binnenliep bij Brover had ik wel een idee hoe ik het wilde hebben, maar na paar minuten was dat plan al naar prullenbak verwezen. Alex had een veel beter plan door toepassing van lades. Dat stond me wel aan. Meedenken!”

Jeroen Meijer (Meijfilm): “Ik heb ervaren dat Brover erg meedenkend is. Ze luisterden echt naar me. Wanneer ik iets wilde veranderen deden ze daar totaal niet moeilijk over. Ze zijn erg meedenkend en lieten met meerdere tekeningen zien wat zij bedoelden en wat ik bedoelde. Stap voor stap hebben we alles doorgenomen. Daar kwam vaak een antwoord of oplossing uit die ik zelf nog niet bedacht had. De nazorg is ook perfect. Voor de Zeliox worden updates of gewenste veranderingen allemaal geregeld. Momenteel draait de montagewagen iedere dag, naar volle tevredenheid!”

Martijn Verspeek (Installatiebedrijf Verspeek):“Ik werk graag met een leverancier samen die een zelfde visie nastreeft als wij… Ondernemen met passie, gedreven, daadkrachtig, innovatief en nog betrouwbaar ook!
En das nou precies waar Brover voor staat… En daar word ik als ondernemer erg vrolijk van!”

Andritz: “Ik wil allen die mee hebben gewerkt aan de geleverde betimmering van de bedrijfsbussen van Andritz een ontzettend compliment maken voor het geleverde werk. Omdat ik al wat gewend was van jullie, verwachtte ik een zekere kwaliteit. Deze is door jullie aan alle kanten behaald en voorbij gestreefd. In één woord: Fantastisch! Heel goed gedaan.”

Vraag vrijblijvend informatie aan over het inrichten van een bedrijfswagen

 

 

 

 

 

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn persoonsgegevens.
Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.