Onze referenties

We mogen inmiddels vele tevreden opdrachtgevers tot onze vaste klantenkring rekenen. Benieuwd welke bedrijven u voor gingen en wat hun ervaringen met Brover zijn? Lees hieronder enkele referenties.

“Brover is een platte organisatie met een hoge servicegraad met zeer goede kwaliteit. Nee komt niet voor in hun vocabulaire. Zij staan open voor onze vernieuwingen en ideeën en zijn continu bezig met het verbeteren van de processen voor zowel Heijmans als Brover zelf. Een partner die ons volledig ontzorgt! Een bedrijf dat continu bezig is met innovatie!”

“De ervaringen die ik met Brover Bedrijfswageninrichting heb, zijn erg positief en sluiten perfect aan op de behoeftes van Carglass. Vooral het onestopshop-concept hebben ze erg goed onder controle en ze zijn altijd op zoek naar nog efficiëntere oplossingen. Ze denken mee met ons. Dit resulteerde in een flex-unit waar we erg tevreden over zijn.”

“Brover is een enthousiast en innovatief bedrijf. Door de korte communicatielijnen verloopt alles snel en gemakkelijk. Voor onze Upstairs bedrijfswagens hebben we verschillende wensen en doeleinden. Zo hebben we voor de monteurs een mobiele- maar toch efficiënte werkplaats nodig, waar al hun gereedschap in past. Terwijl onze adviseurs gebruik willen maken van een mobiele showroom. Alle wensen worden door Brover omgezet naar innovatieve oplossingen. Het zijn echte meedenkers en dat ervaren wij als ontzettend prettig!”

Referentie volgt.

Referentie volgt.

Referentie volgt.

Referentie volgt.

Referentie volgt.

Vraag vrijblijvend informatie aan over het inrichten van een bedrijfswagen

 

 

 

 

 

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn persoonsgegevens.
Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.