Alles op het gebied van elektrotechniek bouwen wij in én op het voertuig.

Alles op het gebied van elektriciteit in en rond de bedrijfswagen kunnen wij inbouwen. Waar we een aantal jaren geleden alleen wat binnenverlichting verzorgden, is dit nu uitgegroeid tot een complete afdeling. Inmiddels hebben we dus een enorme ervaring op het gebied van elektra én de juiste mensen hiervoor. Alles wordt voertuig- én klantspecifiek ingebouwd.

 

We monteren bijvoorbeeld LED-verlichting in en op het voertuig: laadruimteverlichting, zwaaibalken, werklampen en flitsers. Maar ook achteruitrijcamera’s, track-en-trace-systemen (Fleetlogic), carkits en de ECOdrive.

Al deze systemen worden ingesteld naar de wens van de klanten. Brover kan koppelingen bieden, zodat alle systemen klantconform ingesteld zijn.
De Powerbox 3000 en de Zeliox worden ook door onze elektramonteurs ingebouwd.

 

Onze monteurs zijn bovendien gecertificeerd. Dit wil zeggen dat zij beveiligings- en alarmsystemen in mogen bouwen waardoor diefstal kan worden voorkomen.

 

Tegenwoordig hebben veel bedrijfswagens een Euro 6-motor met een intelligente dynamo. Deze dynamo zorgt ervoor dat aparatuur niet meer standaard wordt opgeladen tijdens het rijden. Om toch de benodigde apparatuur op te laden heeft onze elektra-afdeling samen met de R&D-afdeling speciale apparatuur ontwikkeld om toch bij te kunnen laden tijdens het rijden: uniek in bedrijfswagenland!

Vraag vrijblijvend informatie aan over het inrichten van een bedrijfswagen

 

 

 

 

 

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn persoonsgegevens.
Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.