Bespaar ruimte en tijd met de EasyLoader!

De EasyLoader is een laadklep, die tegen het dak van een bedrijfswagen wordt opgeborgen waardoor de toegang tot de laadruimte vrij blijft. Het is een snelle en veelzijdige logistieke oplossing voor vooral gesloten bedrijfsauto’s.

Hieronder vindt u meer informatie over de voordelen van de EasyLoader en wat wij voor u kunnen betekenen. Mocht u na het lezen nog vragen hebben, dan kunt u gemakkelijk een vrijblijvende afspraak maken door ons contactformulier in te vullen. Of door even te bellen met +31 (0)40 3400 300.

Veelzijdige logistieke oplossing

Easyloader Brover

Opgeborgen onder het dak

De EasyLoader is een on-demandoplossing voor het laden en lossen. De laadklep wordt ingeklapt tegen de binnenkant van het plafond van uw bus, zodat de vloer en achterdeuren vrij blijven wanneer u hem niet nodig heeft. Hierdoor kunt u gemakkelijk en snel handmatig laden en lossen, terwijl u voor zwaardere lasten een laaddok of heftruck kunt gebruiken. En met zijn extreem lage eigen gewicht biedt de EasyLoader u meer laadvermogen dan traditionele oplossingen.

Easyloader Brover

Onderhoudsvriendelijk en makkelijk plaatsbaar

Doordat de Easyloader intern wordt opgeborgen, is het systeem beschermd tegen lichte verkeersschade en vuil, waardoor de levensduur van de Easyloader wordt verlengd en zowel uw laadklep als de vracht schoon blijven.

Dankzij het modulaire ontwerp en de eenvoudige montage kunt u uw EasyLoader gemakkelijk overzetten van de ene naar de andere (even grote) bedrijfswagen.

Easyloader Brover

De passende oplossing voor elke bedrijfswagen

De werking van de Easyloader is simpel: inschakelen en naar beneden bedienen (elektrisch), laadplateau neerklappen en de lift is gereed voor gebruik. Na gebruik opklappen en omhoog bedienen naar opbergstand tegen het plafond. Dit alles in slechts enkele seconden.

 

De EasyLoader kan standaard in de bestelbussen van alle grote Europese merken worden geïnstalleerd en heeft een hefcapaciteit van 400, 500 en 650 kg.

 

De verkrijgbare platformmaten zijn 1200, 1500 en 1700 mm. De breedte is afhankelijk van uw voertuig. Op aanvraag zijn er speciale oplossingen verkrijgbaar.

Easyloader Brover

Kom EasyLoader zelf zien en ervaren

Brover Bedrijfswageninrichting heeft een uniek Experience Center waar we op 2500m2 onder andere de EasyLoader presenteren. In dit Experience Center kunt u op een groot scherm direct zien hoe uw bedrijfswagen eruit komt te zien en wat de mogelijkheden zijn. Nergens vindt u zó concreet hoe totaaloplossingen voor u kunnen werken.

 

Maak een afspraak om de EasyLoader zelf te zien en ervaren in ons Experience Center. Onze verkoopadviseur gaat graag met u om tafel om in samenspraak een passend ontwerp te maken waarin uw wensen vertaald worden.

Wilt u tijd en ruimte besparen met de EasyLoader?

Benieuwd naar de meerwaarde van de EasyLoader voor uw bedrijfswagen? Kom dan langs in ons Experience Center om de EasyLoader te ervaren en ontdek in een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden!