STIHL® event bij Brover

Een aanhanger ontwikkelen die fungeert als werkplaats en tegelijkertijd als training/demonstratiewagen; voor STIHL®, expert in gereedschappen, met deze vraag gingen wij aan de slag.

 

Samen met BJ Events is de aanhanger van boven tot onder ingericht met een lichtgewicht Aluca-inrichting en de tuingereedschappen van STIHL®. Daarnaast is de inrichting ook voorzien van een stoomvoorziening uitgebreid met een zonnepaneel. Door deze CO2-neutrale manier van laden met zonne-energie, kunnen de STIHL®-vertegenwoordigers hun assortiment tonen én de producten direct demonstreren en repareren.

 

  

  

 

Op 26 november ontvingen wij STIHL®-vertegenwoordigers uit Zwitserland en Noorwegen voor een presentatie van de demo-aanhanger. We startten het bezoek met een lunch, aansluitend met een presentatie van de wagens, uitleg over de gekozen producten en nieuwste ontwikkelingen. Daarna is er uitleg gegeven over alle mogelijkheden voor wat betreft het inrichten van bedrijfswagens aan de hand van een rondleiding en uitleg in ons Experience Center.

 

Tijdens de presentatie werden de projecten van Staatsbosbeheer en hoveniersbedrijf Vaessen ook gedemonstreerd. Voorgenoemde partijen zijn in bezit van een bedrijfswagen of aanhanger met STIHL®-producten. Staatsbosbeheer gebruikt een Volkswagen Transporter met Brover inrichting en Zeliox stroomvoorziening, uitgebreid met zonnepanelen. Hoveniersbedrijf Vaessen werkt met een aanhanger die is ingericht als mobiele werkplaats. Hierin is gekozen voor een lichtgewicht Aluca-inrichting en eveneens een Zeliox stroomvoorziening uitgebreid met zonnepanelen.

 

Aan onze buitenlandse gasten van STIHL® konden we op deze manier een mooi voorbeeld geven van de mogelijkheden die door Brover te realiseren zijn.

 

Kortom: een prima dag waar alle partijen samenkwamen om kennis te maken met elkaar en elkaars diensten en producten!

 

  
  

Vorige berichtVolgende bericht