Hoe een bedrijfswagen optimaal in te richten?

 

Een bedrijfswagen inrichten, dat is gesneden koek voor Brover. Dagelijks werkt ons team van ruim 80 specialisten aan het inrichten van – misschien wel – úw perfecte bedrijfswagen.

 

 

  • Zo wilt u de beschikbare meters optimaal benutten. Dus een slim ingerichte laadruimte.
  • Uw gereedschap en materialen moeten een vaste plek hebben. Zo werkt u sneller en houdt u meer tijd over voor uw daadwerkelijke werkzaamheden.
  • En u wilt een nette, opgeruimde bedrijfswagen. Dat komt professioneel over op uw klanten.

Geen probleem voor ons: wij kunnen al deze wensen gemakkelijk combineren tot de ultieme inrichting die bij u past!

 

Maar wat zijn nu de belangrijkste aandachtspunten bij de inrichting van een bedrijfswagen?

 

FUNCTIONALITEIT

Een inrichting moet op de eerste plaats functioneel zijn. Waar gebruikt u uw wagen voor? En wat voor indeling sluit daarop aan? We hebben volop mogelijkheden: staande schappen, (uitschuifbare) ladesystemen, mobiele inrichtingen. Gebruikt u uw voertuig vooral voor het vervoeren van uw gereedschappen en materialen of is het ook een mobiele werkplaats? Hoeveel ruimte heeft u nodig? Wat voor soort materieel moet erin opgeborgen worden? Kortom, uw dagelijkse praktijk is het uitgangspunt bij het inrichten van uw bedrijfswagen.

 

VEILIGHEID

Uw keuzes voor een inrichting moeten niet alleen gebaseerd zijn op functionaliteit, maar vooral ook op veiligheid. De inrichting moet uw veiligheid op de weg niet in de weg staan. Een goed uitgebalanceerde en gemonteerde inrichting is een vereiste. Net als zekering van los gereedschap en materialen. Maar ook de afwerking van de inrichting moet zodanig zijn dat u zich er zelf niet aan bezeert.

 

DUURZAAMHEID

Natuurlijk wilt u dat uw inrichting langer meegaat dan een dag. Daarom is het op de eerste plaats belangrijk dat het materiaal robuust is. De inrichting moet uw spullen beschermen tegen beschadiging, maar zelf ook tegen een stootje kunnen. Ten tweede wilt u uw bedrijfswagen mooi en schoon houden; onderhoudsvriendelijk materiaal zorgt daarvoor. Maar vergeet ook laadvloer- en zijwandbescherming niet, zodat ook uw laadruimte langer meegaat. Tot slot is een inrichting van een lichtgewichte samenstelling ideaal om uw laadvermogen en uw benzinekosten zo laag mogelijk te houden.

 

 

 

UW BEDRIJFSWAGEN LATEN INRICHTEN?

Kom maar op met uw vraag over de inrichting van uw bedrijfswagen! Onze specialisten staan voor u klaar om u in ons Experience Center alle mogelijkheden zelf te laten ervaren. En natuurlijk mag u van ons een eerlijk en vrijblijvend advies verwachten. Net als een ontwerp op maat.

 

Misschien goed om te weten: berijders van een bedrijfswagen met Brover-inrichting werken gemiddeld 75% efficiënter. Hun bedrijfswagen ziet er opgeruimd en verzorgd uit en ze rijden en werken een stuk veiliger.

 

DAT WILT U TOCH OOK?!

Vorige berichtVolgende bericht