Brover en Zeliox staan in week 37 op de GroenTechniek Holland in Biddinghuizen!

Heb jij hem al in de agenda staan? U bent van harte welkom op het Stihl (Veld A – Standnummer 3.11) en Zero Emission paviljoen!

 

Volgende week presenteren Brover en Zeliox in samenwerking met Stihl haar producten op de GroenTechniek Holland. De tweejaarlijkse vakbeurs GroenTechniek Holland is van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 september op het Walibiterrein in Biddinghuizen en dagelijks open van 10 tot 17 uur. Kijk voor entreetickets en alle deelnemers, merken, innovaties, activiteiten en de plattegrond op www.groentechniekholland.nl.

 

Informatie over GroenTechniek Holland 2019.

Elektrificatie niet meer weg te denken uit de groentechniek van nu. Elektrificatie is dé trend en niet meer weg te denken uit de groentechniek. Dat is duidelijk te zien in het brede, gevarieerde aanbod op GroenTechniek Holland 2019. Naast de stands met circa 450 merken tuin en parkmachines is er dit jaar dan ook een Zero Emission Paviljoen op de vierde editie van deze vakbeurs voor groenprofessionals. Hier zijn elektrische gereedschappen en werktuigen te zien van minstens één merk: van handmaaiers, zelfrijdende grasmaaiers, bosmaaiers, kettingzagen en robotmaaiers tot ATV’s, utility voertuigen, shovels, trekkers en bestelauto’s. Allemaal komen ze actie, aangedreven door accu’s of door waterstof. Onder meer de merken Frisian Motors, Stihl, Brover, Zeliox, Blitterswijk, Goupil, Tripl, John Deere, GroeNoord, Holthausen, Stark, Wiper, Kramer, Weedcontrol en Toyota worden getoond.

 

 

Openingstijden:

Dinsdag 10 september 2019 (10.00 – 17.00)

Woensdag 11 september 2019 (10.00 – 17.00)

Donderdag 12 september 2019 (10.00 – 17.00)

 

 

Locatie:

Spijkweg 30

8256 RJ Biddinghuizen

Nederland

Vorige berichtVolgende bericht