Demo-aanhangers van STIHL® die de show stelen!

Inrichting demo-aanhangers STIHL door Brover Bedrijfswageninrichting

 

Een mobiele showroom waarmee men ongetwijfeld de show gaat stelen: dat is het resultaat van een geslaagde samenwerking tussen BJ Events, STIHL® en Brover Bedrijfswageninrichting!

 

Als officiële partner van STIHL® kreeg BJ Events de vraag of hij een viertal aanhangers wilde omtoveren tot mobiele showroom. “Een mooie opdracht die ik graag oppak”, vertelt eigenaar Bart Jansen. “We werken al jarenlang naar tevredenheid samen met STIHL®. Zo verzorgen we bijvoorbeeld de evenementen van STIHL® Timbersports: een internationale competitie houthakken.”

 

Demonstratie op locatie

De aanhangers worden door STIHL® van boven tot onder aangekleed met tuingereedschappen. Met deze aanhangwagens gaan STIHL®-vertegenwoordigers op pad om aan eindgebruikers hun assortiment aan producten te tonen en te demonstreren. Pedro Tubbe, technical manager bij STIHL®: “We hebben twee verschillende soorten aanhangers laten inrichten: een voor elektrische gereedschappen en een voor benzine-aangedreven machines. We willen de mogelijkheden van deze producten – op willekeurige locaties – duidelijk kunnen maken aan onze eindgebruikers. Daarom is het gemakkelijk kunnen opladen van de gereedschappen een absolute must.”

 

Passende inrichting

En daar kwam Brover Bedrijfswageninrichting om de hoek kijken. “Aan ons de taak om een inrichting te leveren die voldeed aan de wensen van BJ Events en STIHL®”, laat Alex Nieweg, Aluca-specialist bij Brover weten. “We hebben gekozen voor modules van het merk Aluca, omdat deze van aluminium zijn en dus een laag gewicht hebben. Dat heeft een positief effect op het maximale laadvermogen van de aanhangers. Bovendien heeft Aluca een professionele uitstraling en dat sluit aan bij de publieke zichtbaarheid van de demo-aanhangers.”

 

De inrichting bestaat uit kasten met lades en vakken en een speciale achterwand waar de gereedschappen op bevestigd kunnen worden. “Daarnaast hebben we meerdere stroompunten en een hdmi-aansluiting voor led-schermen gemonteerd. En de wagens met elektrische gereedschappen zijn voorzien van een zonnepaneel op het dak voor een eigen stroomvoorziening.”

 

Op dinsdag 24 april jl. presenteerde BJ Events de aanhangers aan de betreffende vertegenwoordigers van STIHL®. En ze waren het allemaal met elkaar eens: hier wilden ze maar al te graag de weg mee op!

 

Inrichting demo-aanhangers STIHL door Brover Bedrijfswageninrichting Inrichting demo-aanhangers STIHL door Brover Bedrijfswageninrichting  Inrichting demo-aanhangers STIHL door Brover Bedrijfswageninrichting Inrichting demo-aanhangers STIHL door Brover Bedrijfswageninrichting

Vorige berichtVolgende bericht