2017

Het Experience Center wordt in gebruik genomen: voor zowel klanten als professionals is hier alles te zien als het gaat om totaaloplossingen voor het inrichten van een bedrijfswagen. Kom gerust een kijkje nemen en zelf ervaren!

2016

In 2016 wordt Brover officieel partner van ModiForce. ModiForce is de importeur van Aluca. Brover heeft als enige in Nederland de complete collectie van Aluca tentoongesteld in het Brover Experience Center.

2016

De Zeliox wordt geïntroduceerd, geheel ontwikkeld en geproduceerd door een team van specialisten van Brover. De Zeliox is een high-end oplossing voor een mobiele stroomvoorziening op locatie. Deze compacte en multifunctionele stroomvoorziening met een continu vermogen van 3500W, zorgt ervoor dat u op locatie altijd verzekerd bent van elektriciteit.

2014

De R&D afdeling van Brover wordt opgericht. Specialisten uit diverse vakgebieden starten met de ontwikkeling van innovatieve producten binnen de bedrijfswageninrichting.

2010

De Powerbox 3000 wordt gelanceerd. De door Brover Bedrijfswageninrichting zelf ontwikkelde plug & play POWERBOX is een absolute krachtpatser en verzekerd u van stroom op locatie.

2007

Frank Brouwers besluit Brover te verlaten voor een nieuwe uitdaging. Frank Verkuijlen neemt zijn aandelen over en wordt enig eigenaar van Brover Bedrijfswageninrichting.

CONTACT

Contactformulier