Bij Brover produceren we alles in eigen huis.

In onze grote montagestraat richten we tientallen bedrijfswagens per week in. Onze inbouwexperts bouwen niet alleen nieuwe inrichtingen in nieuwe bedrijfswagens, maar ook bestaande inrichtingen in een andere bedrijfswagen.

 

Wist u dat u bij Brover zelf geproduceerde sidebars en treeplanken kunt bestellen? Deze worden gemaakt in onze staalafdeling: specialistisch werk waar wij uniek in zijn in Nederland.

 

Op het gebied van het produceren van vloeren en wanden zijn wij één van de grootste spelers in Nederland. Dankzij onze CNC-afdeling kunnen wij erg snel én tot op de millimeter nauwkeurig vloeren en wanden produceren.

Sinds kort is onze montagehal uitgebreid met professionele verpakkingsmachines. De collega’s van deze afdeling pakken alle onderdelen die rechtstreeks naar bijvoorbeeld autodealers gaan zorgvuldig voor u in. Dit voorkomt schade aan de producten tijdens het transport. We zijn dan ook erg blij met de nieuwe verpakkingsmachines die dit mogelijk maken.

 

In de elektrahoek wordt alles op het gebied van elektra ingebouwd. Deze afdeling is de laatste jaren sterk uitgebreid en vormt een belangrijk onderdeel van onze montagehal.

 

Last but not least: de houtafdeling. Met uiterste precisie en oog voor detail worden hier de houten (maatwerk)kasten geproduceerd waarna deze worden ingebouwd door de montage-afdeling.

Eigen productie Brover Bedrijfswageninrichting
Eigen productie Brover Bedrijfswageninrichting
Eigen productie Brover Bedrijfswageninrichting

Vraag vrijblijvend informatie aan over het inrichten van een bedrijfswagen

 

 

 

 

 

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn persoonsgegevens.
Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.